Herinstallatie PC of laptop

27 mrt, 2018

Een herinstallatie is zeker de moeite waard ! 

Kosten: € 170,- all-in !!

De angst voor het onbekende is voor velen een reden om een herinstallatie op de lange baan te schuiven. Een andere reden is de factor tijd. Niet voor het installeren van Windows zelf (want dat is redelijk snel te doen), maar voor allerhande zaken eromheen: het veiligstellen van gegevens, het opnieuw downloaden van de Windows-updates, het installeren van hard- en software, het finetunen van alle instellingen, het terugzetten van de persoonlijke data, mail en adresboek, en eventueel nog het maken van een systeemback-up. Zelfs een goed voorbereide computerspecialist is al snel 4 uur of langer bezig om een computer volledig naar zijn hand te zetten! Ik kan dit allemaal voor je regelen. Je bent het apparaat maximaal 2 dagen kwijt.

Laat dit echter geen reden zijn om af te zien van een herinstallatie! Een vervuild besturingssysteem veroorzaakt namelijk ook vertraging en onnodige ergernissen. Het grappige is dat men zich dit meestal pas realiseert nádat Windows opnieuw is geïnstalleerd! Het is dan ook geen uitzondering dat de aanschaf van een nieuwe computer voorlopig op de lange baan wordt geschoven nadat Windows opnieuw is geïnstalleerd. Een goed afgestelde computer met bijbehorende systeemback-up kan nog jaren mee, het bespaart dus ook nog eens in de portemonnee. Het feit dat veel van mijn klanten pas weer contact opnamen wanneer een nieuwe computer moest worden geïnstalleerd, is hier wellicht het beste bewijs van. Bedenk tevens dat het een investering in kennis en ervaring is: ik kom het apparaat persoonlijk terugbrengen met tekst en uitleg!

 

Wil je nóg meer snelheid? Overweeg dan bij een nieuwe installatie de aanschaf / inbouw van een snelle SSD (Solid State Drive) schijf. Binnen 30 seconden is de PC opgestart en alle applicaties werken sneller.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring op onze website te optimaliseren.