Microsoft pusht nieuwe Outlook

17 apr, 2024

In Windows 10 en 11 zitten de standaard Mail en Agenda apps van Microsoft. Als je die gebruikt dan krijg je sinds kort de melding dat Mail en Agenda Outlook gaan worden.
Je kunt nog op Niet nu klikken, maar een volgende keer dat je Mail of Agenda opent kun je zomaar gedwongen overgezet worden naar Outlook, want Microsoft meldt dat dit in 2024 gaat gebeuren. Als je wordt overgezet kun je nog een tijdje de schakelaar rechtsboven voor Het nieuwe Outlook uitzetten, maar ook dat is maar tijdelijk: Mail en Agenda gaan verdwijnen en worden Outlook.

Op zich niet rampzalig zou je zeggen, maar je krijgt de Outlook web app ervoor terug – en niet de Outlook uit Office. En in de Outlook web app ontbreekt nog de nodige functionaliteit, zoals het toevoegen van POP3 accounts (je kunt wel IMAP, Gmail en Microsoft accounts aanmaken). Voordeel is wel dat de nieuwe Outlook in de zijbalk links directe integratie biedt met de Microsoft Office 365 website (waar je ook met een gratis account Word, Excel en PowerPoint met enige beperkingen kunt gebruiken).

Bron: GratissoftwareSite.nl

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring op onze website te optimaliseren.